[OpenAjaxIDE] Can't find <widget> element in the spec

Jon Ferraiolo jferrai at us.ibm.com
Wed Jul 22 09:37:14 PDT 2009


Hi Camelia,
How embarrassing! Thanks for the report. Things are now fixed.

Here is what happened: When I was doing editorial cleanup of the <icon>
element, somehow or other I mistakenly replaced the wiki markup for the
<widget> element with the description of the <icon> element. I have now
restored the <widget> element and move the <icon> element editorial
cleanups into the Descriptive chapter where they belong.

Jon



|------------>
| From:      |
|------------>
  >-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------|
  |Camelia Dobrin <cadobrin at adobe.com>                                                                                                      |
  >-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------|
|------------>
| To:        |
|------------>
  >-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------|
  |"ide at openajax.org" <ide at openajax.org>                                                                                                    |
  >-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------|
|------------>
| Date:      |
|------------>
  >-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------|
  |07/22/2009 09:01 AM                                                                                                                      |
  >-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------|
|------------>
| Subject:   |
|------------>
  >-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------|
  |[OpenAjaxIDE] Can't find <widget> element in the spec                                                                                    |
  >-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------|
|------------>
| Sent by:   |
|------------>
  >-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------|
  |ide-bounces at openajax.org                                                                                                                 |
  >-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------|





Hi,

The <widget> element seems to have disappeared from the chapter where it
used to be
http://www.openajax.org/member/wiki/OpenAjax_Metadata_1.0_Specification_Widget_Metadata
 . Is it by mistake or was it moved somewhere else?

Thanks,

Camelia Dobrin
Junior Computer Scientist @ Dreamweaver
Adobe Systems Inc.

 _______________________________________________
IDE mailing list
IDE at openajax.org
http://openajax.org/mailman/listinfo/ide

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://openajax.org/pipermail/ide/attachments/20090722/3278fa2c/attachment.html 
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: graycol.gif
Type: image/gif
Size: 105 bytes
Desc: not available
Url : http://openajax.org/pipermail/ide/attachments/20090722/3278fa2c/attachment.gif 
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: ecblank.gif
Type: image/gif
Size: 45 bytes
Desc: not available
Url : http://openajax.org/pipermail/ide/attachments/20090722/3278fa2c/attachment-0001.gif 


More information about the IDE mailing list